Asfalttimaalaukset luovat turvallisuutta

Selkeästi merkitty piha- ja parkkialue laadukkaasti maalattuine parkkiruutuineen on turvallinen ja selkeä käyttää. Kuljetuksia ohjaavat tiemerkinnät parantavat teollisuushallin tai kauppakeskuksen logistiikkaa. Parkkialueiden maalatut pysäköintimerkinnät helpottavat ja nopeuttavat liikkumista. Parkkipaikkojen lisäksi maalaamme invapaikkoja ja erikoismerkintöjä sekä suojateitä. Käytämme homiomerkintöihin eri värisiä maaleja.

Ammattitaitoinen yhteistyökumppani

Me ymmärrämme asfalttimaalauksien tarpeellisuuden, joten varmistamme, että kaikki maalaukset tehdään tarkasti ja ammattimaisesti. Pitkän kokemuksemme kautta takaamme, että käytämme nykyaikaista kalustoa ja korkealaatuisia maaleja, jotka kestävät.  Kehitämme itseämme jatkuvasti ja pystymme auttamaan missä tahansa asfalttimaalauksessa. Isot ja pienet työt hoituvat edullisesti ja luotettavasti.

Monipuolinen palvelu kaikkiin tarpeisiin

Partnerline Oy tarjoaa kaikki tarvittavat asfalttimaalaukset. Listaan kuuluvat kaikenlaiset kiinteistöjen merkinnät, paikoitusalueiden maalaukset sekä ajoratamerkinnät. Ajoratamerkintöjen maalauspalveluumme kuuluvat muun muassa nuolet, suojatiet, nopeusrajoitukset, reuna- ja keskiviivat sekä väistämisvelvollisuuskolmiot. Teollisuusalueilla maalaamme muun muassa kävelytiet, trukkitiet ja lastausalueiden merkkaukset. Tarvittaessa voimme tehdä myös erikoismaalaukset, kuten varoitusmerkinnät, tekstit tai numerot.