Kivityöt

Korjaamme vanhat kivetykset ja reunakivet sekä asennamme uudet vankalla ammattitaidolla.


Kivetyksen vaurioiduttua koko pihaa ei tarvitse uusia. Korjaamalla pihakivetys tai reunakivet ehkäistään laajemmat vauriot sekä samalla saadaan ulkoalueesta jälleen siisti ja huoliteltu.

BETONISET PIHAKIVET

Betonikivetyksellä saadaan siisti ja kovaa kulutusta kestävä piha, joka nostaa kiinteistön arvoa. Erikokoisilla kivillä saadaan yksilöllinen kivetys.

REUNALISTA JA REUNAKIVI

Upotettavat reunakivet viimeistelevät pihakivien ulkonäön sekä rajaavat siististi kivetyksen ja istutusryhmät. Reunakivillä varmistetaan myös veden johdatus pihakaivoon.

LIIMATTAVAT REUNAKIVET

Liimatuilla betonireunakivillä saadaan kadut, piha- ja parkkialueet reunustettua. Liimakivet selkeyttävät asfaltti- ja nurmialueen rajaukset. Liimakivet toimivat myös piha-alueilla ja kaduilla pintaveden ohjauksessa, lisäksi niillä voidaan ohjata liikennettä.

GRANIITTISET REUNAKIVET

Graniittista reunakiveä käytetään katujen, jalkakäytävien ja viheralueiden rajauksissa. Graniittinen reunakivi tuo pihaan luonnollisuutta, joka on kestävä ja ajaton.

MUURIKIVI

Muurit toimivat tilojen rajaajina sekä siitä saadaan myös näyttävyyttä puutarhaan. Muuri voidaan rakentaa joko suoraksi tai kaarevaksi pihan muotojen mukaan. Sitä käytetään myös istutusaltaissa.