Partnerline Oy on kiinteistöjen piha-asiantuntija, joka on perustettu vuonna 2014. Kartoitamme asiakkaitten tarpeet sekä etsimme niihin oikeat, pitkäaikaiset ja kestävät piharatkaisut. Pihat suunnitellaan ja toteutetaan turvallista ja tehokasta käyttöä varten unohtamatta esteettisyyttä. Meille on tärkeää hyvä yhteistyö ja pitkäikäinen jatkuva kumppanuus partneruus, mistä tulee osa myös yrityksen nimestä.

Toimintamme keskiössä ovat tinkimätön laatu sekä vahva asiakastyytyväisyys. Asiakkaamme panostavat pihojen ja ympäristön ylläpitämiseen kustannustehokkaasti, sillä vanhan kunnostaminen ja korjaaminen on huomattavasti kannattavampaa, kuin kokonaan uuden rakentaminen. Yrityksemme slogan on ollut "It's never too late to repair!". Toimimme Etelä-Suomen alueella. Käyttämämme työmenetelmät sekä laitteet ja koneet ovat korkealaatuisia, ja niitä käyttävät kokeneet ammattilaiset. Yrityksellemme on tärkeää henkilöstön hyvinvointi.

Olemme Luotettava Kumppani ja luottoluokitus on AAA. Työntekijöillämme sekä yrityksen johdolla on tarvittavat korttikoulutukset suoritettuna niin Tieturva 1 ja 2, Tulityökoulutus, Työturvakoulutus kuin Pääkaupunkiseudun Katutyökoulutuskin.